Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Pápán a kemping is ötcsillagos

Horváth Andrea | 2023.05.11.

A Várkert Termál Kemping a közelmúltban több nemzetközi elismerést is kapott. A 2004-ben átadott öt csillagos szálláshelyet a holland székhelyű kempingspecialista, az ACSI különdíjban részesítette, Magyarország legjobb kempingjének választották. A német ADAC ismét öt csillaggal jutalmazta a pápai létesítményt, mely az európai legjobbak  listájában is ott szerepel.

A Pápai Termál kemping Magyarország első és egyetlen ötcsillagos követelményeket kielégítő kempingje, amely több nemzetközi szervezettől  kiváló minősítést kapott. A kempinget 2004-ben adták át, tervezése és építése során a kornak megfelelő elveket vették figyelembe. Dekovics-Ódor Noémi, a kemping vezetője az elismerések kapcsán úgy fogalmazott, a díjak az elmúlt húsz év munkájának köszönhetőek.

– A sikerekhez jó csapat és folyamatos munka kell – mondta a kemping vezetője. Mindig figyelik a többi kempinget, informálódnak az aktuális hírekről, trendekről, melynek köszönhetően naprakészek tudnak lenni. Az elnyert öt csillag a kemping kialakításának, a jól felszerelt, modern, tágas parcelláknak, a kedves személyzetnek, a programoknak, a város közelségének és a közeli termálfürdőnek köszönhető.

Dekovics-Ódor Noémi elmondta, hogy természetesen folyamatosan a karbantartás, felújítás, A  zuhanyzókat újraburkoltatták, sőt a napokban napelemek kerülnek fel az épületre. Mint megtudtuk, elsősorban német és osztrák vendégek érkeznek ide pihenni, de egyre több a a cseh és a szlovák kempingező.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: