Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Pápára érkezik a Pannon Pump Track kupasorozat

Haraszti Gábor | 2024.03.27.

Március 30-án szombaton a Magyar Kerékpáros Szövetség és a Pápai Sport Nonprofit Kft. a pápai pumapályán rendezi meg a 2024. évi Pannon Pump Track kupasorozat első fordulóját, melyre kezdőket és profikat egyaránt várnak.

A megmérettetés nyolc fordulóból áll, az elsőt Pápán rendezik, majd Kecskemét, Etyek, Hatvan, Villány, Pécs, Velence és Budapest következik. Az U5-ös korosztálytól a szeniorokig bezárólag 10 és 12 óra között várják a nevezéseket kerékpár, roller és gördeszka kategóriában. U5, U7, roller és gördeszka kategóriákban a nevezés ingyenes, a kerékpárosoknál a nevezési díjból a pápai lakcímmel rendelkezők számára ötven százalék kedvezményt biztosítanak.

A szervezők hangsúlyozzák, a pumpapálya használata rendkívül jól fejleszti az állóképességet, a funkcionális izomzatot, valamint a mozgáskoordinációs képességeket, továbbá az egyes versenynapok alkalmával rengeteg versenytapasztalatot szerezhetnek a résztvevők. További részletek a Pápai Sport Nonprofit Kft. Facebook oldalán érhetőek el.

 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: