Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Papírforma sikert aratott a Perutz FC

Haraszti Gábor | 2023.11.04.

Az utolsó előtti helyen álló Magyarpolány otthonában folytatta a Veszprém vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokságot a Perutz FC. A pápaiak a mérkőzésen hozták a kötelezőt, amivel tízre növelték veretlenségi szériájukat.

Miután a szövetség jogosan megítélte a Perutz FC számára az Úrkút elleni három pontot, immár a dobogó harmadik fokáról várta a Magyarpolány elleni kezdő sípszót a pápai alakulat. Ahogy arra számítani lehetett, a hazaiak masszív védekezésből igyekeztek kontrákat vezetni, pontrúgásokból előnyt szerezni. Ez azonban a pápaiak ellen nem vezetett eredményre, és a 42.percben sikerült feltörni a védelmet, amit Hauser Bálint használt ki, aki a 64.percben megszerezte saját maga és csapata második találatát. A 0-3-as végeredmény a 83.percben alakult ki, Nagy Krisztián köszönt be, akit a 85.percben második sárga lappal kiállítottak, miután egy ápolás után engedély nélkül tért vissza a pályára.

Magyarpolány SE – Perutz FC 0-3 (0-1) Hauser 2, Nagy K.

Kun-Szabó Attila: Papírforma eredmény született, megérdemelt győzelmet arattunk. Harminc percig tartott, amíg egy kicsi pályán a zárt védelmet fel tudtuk törni, a második felvonásban kicsit kijjebb jött az ellenfél, ami további lehetőségeket kínált a gólszerzésre, ezek egy részével éltünk is.

Magyarpolány SE: Paksi – Kulman, Hardi (Sárkány 77.), Czepek, Király, Polt, Döbrösi (Polt 77.), Horváth, Kiss (Döbrösi 52.), Varga, Antal.

Perutz FC: Présing – Nagy B., Nagy K. (Farkas 85.), Varga B, Szalai Cs. (Mikóczi 84.), Rozman, Nagy D., Cser (Császár 70.), Erdősi, Horváth T. (Gajdosi 75.), Hauser B.

A pápaiak a szezon utolsó hazai bajnokiját november 11-én játsszák, 14 órai kezdéssel az Ajka Kristály szerepel a Perutz stadionban.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: