Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Párosok tekeversenye

Haraszti Gábor | 2023.02.06.

Első alkalommal rendeztek tandem, azaz páros tekeverseny a Makkai Miklós tekecsarnokban. A kupán a férfiaknál pápai, a hölgyeknél székesfehérvári siker született.

A viadalon 14 páros állt a bábuk elé, a férfiaknál tíz, a nőknél négy duó. Érkezett nevezés Ajkáról, Budapestről és Székesfehérvárról is, természetesen pápai játékosoknak is szoríthattunk a nap során.

Amatőrök és igazolt játékosok jelentkezését is várták a versenyre, az első körben 60 vegyes gurítás várt a jelentkezőkre, pályacserével, 15 teli és 15 tarolás, mely alapján kialakult egy erősorrend, ami meghatározta, hogy a következő körben ki kivel fog játszani. A döntőbe végül három páros jutott, a férfiaknál az első helyen a Rieger Zsolt – Bódai Ferenc alkotta kettős végzett (Pápai Vasas), megelőzve Kovács Gábor és Magyar Attila párosát (Ajka), harmadik Szarvas Balázs valamint Józsa István duója lett (BKV Előre). A hölgyeknél Sziklásiné Nagy Alexandra és Magda Lilla (Székesfehérvár) győzött, második Rieger Dorka és Rieger Bianka (Úrkút), harmadik Majzik Anikó valamint Vitai-Berzsenyi Barbara lett.


 • Friss hírünk
  Videó
  Múltidéző

  Múltidéző 2023.03.27.

  Események ezen a napon a következő évekből: 2002, 2003, 2006, 2013

  Elolvasom »
  Követés:Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: