Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Pénzügyi kérdésekben döntöttek

Horváth Andrea | 2024.05.10.

Ülésezett a Pápa Városi Cigány Nemzetiségi Önkormányzat. A testület egyhangú szavazással fogadta el a napirendi pontokat, melyek közt szerepelt a nemzetiségi önkormányzat 2023. évi gazdálkodásáról szóló beszámoló, a pénzügyi ellenőrzések tapasztalatai, és döntöttek egy helyi program támogatásáról is.

A PVCNÖ valamivel több mint 4 millió forintból gazdálkodhat. A kiadások között szerepelnek személyi juttatások, beruházások és dologi kiadások, így például a nyári gyerektábor költségei. A bevételi és a kiadás oldal tervezetében is 4 358 ezer Ft szerepelt.

A Pápa Városi Cigány Nemzetiségi Önkormányzat a ROMA-PROGRAM-23-0309 pályázat keretében 2024. április 27. napján Cigány Kulturális Estet szervezett, erre 1.000.000 Ft-ot nyert pályázaton az önkormányzat. A rendezvény összköltsége 1.145.500 Ft volt, mely a zenekar és az éttermi költségek összessége. A pályázati összegen felüli részt, azaz 145.500 Ft-ot az önkormányzat saját forrásból kívánta finanszírozni, a feladatalapú támogatás terhére. Ezt a napirendi pontot is elfogadták a képviselők.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: