Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Piknik a külső-várkerti látványtó partján

Babos Petra | 2023.05.10.

A Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesületének egyik legaktívabb klubja az Andalgó Klub. A csoport tagjai rendszeresen sétálnak Pápán és a környéken, valamint kirándulásokat szerveznek az ország számos pontjára. A tegnapi napon a békási nyugdíjasok látogattak el a pápaiak meghívására, s töltöttek el egy jó hangulatú délutánt a külső-várkerti látványtónál.


Baán Éva, az egyesület elnöke elmondta, a múlt évben Békásra tettek kirándulást a tagok, ahol megismerkedtek a helyi nyugdíjasokkal, akiket meghívtak Pápára, a festői látványtóhoz egy piknikre.
-Szerettük volna ezt a gyönyörű helyszínt megmutatni, így egy kötetlen, jó hangulatú piknikre invitáltuk a békásaikat, akik örömmel fogadták a meghívásunkat, reméljük, jól érezték magukat velünk – emelte ki Baán Éva.


Kiss Sándornétól, az Andalgó Klub vezetőjétől megtudtuk, Molnár Kálmán, a mezőlaki iskola nyugalmazott igazgatójának köszönhetően jutottak el Békásra.
-Először megtekintettük Mezőlakot, majd az ő javaslatára ellátogattunk Békásra is. A helyi nyugdíjasok nagy szeretettel fogadtak minket, s ekkor fogalmazódott meg bennünk, hogy mi is viszontlátjuk őket Pápán – mondta Kiss Sándorné.


Horváth Andrásné, a békási nyugdíjas klub vezetője elmondta, tizenketten érkeztek a városunkba.
-Szívesen fogadtuk a meghívást. Örültünk, hogy a pápaiak is megtekintették a mi kis településünket, reméljük, a jövőben is lesz még folytatása ezeknek az alkalmaknak – fűzte hozzá Horváth Andrásné.
A pikniken részt vett Farkasné Csendes Tímea, Békás polgármestere és Molnár Kálmán, a mezőlaki iskola nyugalmazott igazgatója is.
A jó hangulatú program kötetlen beszélgetéssel zárult.
 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: