Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Pont nélkül maradt a PSE

Haraszti Gábor | 2024.03.06.

Hazai mérkőzésekkel folytatta az utánpótlás vízilabda bajnokságot a Pápai SE. A Dunántúli Vízilabda Liga alsóházi rájátszásának második fordulójában a PSE két sima vereséget szenvedett.

Cseh László és Krivácsy Zoltán tanítványai előbb a II. kerülettel, majd a Velencével játszottak. Sajnos mindkét találkozón a vendégek bizonyultak jobbnak, a pápaiak a sok elkövetett technikai hiba miatt, a kimaradt ziccerek és ötméteresek miatt lehetnek bosszúsak.

Pápai SE – II. Kerületi Sport és Szabadidősport Nonprofit Kft. 5-19 (1-6, 1-2, 2-4, 1-7)

Az alsóházi rájátszás második fordulójában a vendégek hamar nagy előnyt alakítottak ki, innentől kezdve futott az eredmény után a PSE, a játék képe alapján a 14 gólos II. kerületi siker túlzó, de ezen a napon mindenképpen a fővárosiak voltak a jobbak.

Pápai SE – Velence Plus 5-12 (1-4, 0-3, 2-4, 2-1)

A Velence előzetesen könnyebb ellenfélnek ígérkezett, ám a pápaiaknak a II. kerületi találkozó után kevés pihenést követően egyből ismét vízbe kellett ugraniuk. A fáradtsággal is magyarázható, hogy ezen a bajnokin sem sikerült növelni a pontok számát, csak az utolsó negyedet tudták hozni a vendéglátók, így a PSE két kört követően három ponttal a harmadik helyen áll a csoportban.

A PSE április 6-án Szekszárdra utazik, ahol ismét két meccset játszik.

 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: