Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
NŐI NAPOZÓ

Pucéran is lehet szavazni!

Szigeti-Aszódi Szilvia | 2023.05.03.
Minnesotában egy szenátor az ágyban lezserül fekve, félmeztelenül szavazott egy olyan Zoom-ülésen, mely normál keretek között egy rutinszerű törvényhozási bizottsági ülés lett volna.

Pillanatok alatt a közösségi média sztárja lett Minnesota állam egyik szenátora, aki egy rendhagyó Zoomon keresztül megtartott ülésen az ágyban fekve, félmeztelenül szavazott.
Az eseménynek normál keretek között egy rutinszerű törvényhozási bizottsági ülésnek kellett volna lennie.

Az azóta a YouTube-ra is feltöltött videón az East Bethelben élő Calvin Bahr republikánus szenátor látható egy rövid ideig, ahogy éppen szavaz – a háttérben egy School House Rock “I’m Just a Bill” képpel – a törvényhozási ellenőrző bizottság hétfői Zoom-ülése során:

Bahr valószínűleg rájött, hogy lazaságát mások is látták a kamerán, így gyorsan kikapcsolta azt, ezután pedig már csak a nevét lehetett látni az egyébként fekete képernyőn.

Noha Bahr nem kívánt nyilatkozni az ügyben, a Minneapolis Star Tribune beszámolója szerint a szenátus szóvivője elárulta, hogy a szenátor teherautó-sofőrként is dolgozik, a szavazás előtt pedig egészen hajnali 4:45-ig dolgozott, majd lepihent a hétfői ülés előtt.


 • Friss hírünk
  Videó
  Pápa TV híradó

  Híradó 2023.06.07.

  A legfontosabb hírek a városból

  Elolvasom »
  Követés:Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: