Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Rangadó előtt a Perutz FC

Haraszti Gábor | 2024.04.12.

A Veszprém vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában kiemelten fontos mérkőzés vár a Perutz FC-re. A negyedik helyezett pápaiak a második helyen álló Balatonfűzfőt fogadják.

Bár a legutóbbi fordulóban, Csetényben csalódást keltő, 0-0-s eredményt ért el a Perutz, 2024-es teljesítménye így sem lehet panasz: Kun-Szabó Attila csapata idén még nem kapott ki, ezidáig három ponttal gyűjtött csak kevesebbet, mint a szombati ellenfél, a Balatonfűzfő. Ősszel nem bírtak egymással a csapatok, és a két együttes formáját tekintve ezúttal is kiélezett két félidő várható.

– Nehéz mérkőzésre számítok, igyekszünk kijavítani a múlt heti kisebb botlást – mondta Kun-Szabó Attila. – Egy rutinos, kemény ellenféllel találkozunk szombaton, a fiatalság és a rutin fog összecsapni a stadionban. Fordulók óta jó formában vannak, vezetik is a tavaszi tabellát, ahol mi vagyunk a másodikak, megteszünk mindent, bízom benne, hogy jobb lesz a helyzetkihasználásunk. Nagyon számítunk a közönségünkre is, kérem, aki teheti, buzdítsa a helyszínen a fiúkat.

A mérkőzést szombaton 17 órai kezdéssel rendezik a Perutz stadionban, a belépés ingyenes.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: