Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Regionális ipartestületi fórum

Pintér-Papp Eszter | 2024.05.16.

Regionális ipartestületi fórumra várták négy vármegye iparosait ma délelőtt a Pápa és Térsége Ipartestület székházába. A tanácskozásra Győr-Moson-Sopron, Zala, Vas és Veszprém vármegyéből érkeztek vendégek. A fórum előadója Németh László, az Ipartestületek Országos Szövetsége elnöke volt.

Németh Lászlótól megtudtuk, az IPOSZ tisztújító közgyűlés előtt áll. Ezt megelőzően öt régióban rendeztek regionális fórumokat, ennek a sorozatnak volt záró alkalma a pápai.

A rendezvényen megbeszélték azokat a témákat, amelyek a közgyűlésen szóba kerülnek, illetve további témajavaslatokat is gyűjtenek, hiszen az országos elnökség számára fontos, hogy az ipartestületek hogy érzik magukat, milyen kérdések foglalkoztatják a tagságot. Ez azért is fontos, mert ehhez kell alakítaniuk cselekvési tervüket.

Ács Pál, a Pápa és Térsége Ipartestület elnöke úgy fogalmazott, örömmel fogadták a regionális fórum vendégeit Pápán. A helyi elnöktől azt is megtudtuk, május 18-án, szombaton tartják közgyűlésüket, ami nagyon fontos esemény lesz a pápai és környékbeli iparosok számára, hiszen 14 ezüst és 2 aranygyűrűt adnak át jubiláló tagjaiknak.

 





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: