Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Régiós muaythai nap

Haraszti Gábor | 2024.03.26.

A 2024-es esztendő első Muaythai sparring napját a Városi Sportcsarnokban rendezték. Az esemény meghívott vendége Kurdy István, IFMA világbajnoki harmadik helyezett harcos volt.

A sparring szó gyakorló küzdelmet jelent. 15 klub közel 150 résztvevője vett részt a rendezvényen, melyet jó hangulat és magas technikai színvonal jellemzett. Korpics Gábor házigazda, a szakszövetség régióvezetője elmondta, a nap közös bemelegítéssel kezdődött, majd Kurdy István másfél órás szemináriumán hasznos információkkal gazdagodhattak a megjelentek, ezután 20×2 perces gyakorló küzdelem következett váltott ellenfelekkel, a nap zárásaként a belharcok részleteivel ismerkedhettek a résztvevők.

– Kéthavonta, mindig más helyszínen tartjuk a gyakorló küzdelmeket, ezzel kapcsolatban az a törekvésem, hogy lehetőség szerint thaiföldi tapasztalattal rendelkező edzők adják át tudásukat a versenyzőknek, klubvezetőknek, ezáltal is valami pluszt kapnak a sportolók. A muaythai napot tavaly azért hívtuk életre, hogy a klubokat közelebb hozzuk egymáshoz és az egyesületek megosszák egymással tudásanyagukat – tájékoztatott Korpics Gábor.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: