Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Remekeltek a Munkácsy tornászlányai

Haraszti Gábor | 2023.03.25.

A fiúkhoz hasonlóan a Munkácsy Mihály Német Nemzetiségű Nyelvoktató Általános Iskola lány tornászai is továbbjutottak a torna diákolimpia országos döntőjébe. Turbók Julianna tanítványai egyéniben és csapatban is kiemelkedő teljesítményt nyújtottak.

Az országos elődöntő előtt a lányoknak már januárban is volt egy megmérettetés, ugyanis a rendkívül népes mezőny miatt számukra vármegyei fordulókat is szerveztek. Onnan az első három helyezett csapatok juthattak tovább, köztük voltak a pápaiak is.

– Az elődöntőn négy vármegye (Győr-Moson-Sopron, Veszprém, Zala, Vas) tíz csapata, összesen 61 versenyzője küzdött dobogóért és a továbbjutásért – tájékoztatott Turbók Julianna, a diákok felkészítője. – Iskolánk III-IV. korcsoportos csapata első helyezést ért el, a csapat tagjai Bácsi Dóra, Ihász Bojána, Klotz Léna, Kovács Fruzsina, Magyar Hanna és Nagy Csenge voltak. Szeretném kiemelni, hogy egyéniben is kimagasló eredmények születtek, hiszen Nagy Csenge első, Bácsi Dóra második, Magyar Hanna hatodik helyezett lett. Izgatottan készülünk az országos döntőre, melyet április 22-én rendeznek Budapesten.
Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: