Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Rendezett területté vált

Huszár Hajnal | 2024.06.11.

Nem csak a lepusztult épület, de a körülötte lévő rendezetlen állapotok is eltűntek a Vak Bottyán utca jobb oldalán lévő ingatlanról. A korábban magántulajdonú, majd az önkormányzat által megvásárolt épületet a múlt héten bontották el a város megbízásából.

(Egy héttel ezelőtt)

Az épület egykori lakói sok problémát okoztak a környéken élőknek, aztán a megüresedett házat megvásárolta a város. A cél az volt, hogy a későbbiekben tervezett Vak Bottyán utcai rekonstrukcióhoz rendelkezésre álljon a terület az útpálya szélesítésére. Mint azt a múlt héten megírtuk, az épület elbontása azonban már most indokolttá vált, hiszen az utca lakóitól az az információ érkezett, hogy illetéktelenek használják a rossz állapotú ingatlant.


Az önkormányzat által kiválasztott kivitelező nemcsak a házat tüntette el, hanem az ott felhalmozott hulladéktól és a bozóttól is megtisztította a területet, sőt az ingatlannal határos árokból is eltávolították a benőtt növényzetet. A beavatkozás végén elsimították és humusszal terítették be a talajt, az útpadkát pedig kiigazították, tömörítették, így most már rendezett terület fogadja az arra járót.

 
 
Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: