Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
NŐI NAPOZÓ

Repülővel követte a nőt

Szigeti-Aszódi Szilvia | 2023.10.10.
A férfi hosszú éveken át szándékosan alacsony magasságon körözött egy nő háza felett, de az is előfordult, hogy paradicsomot dobált le a gépről a nő házára.

Nem mindennapi esetről számolt be a Guardian: most került bíróságra egy meghökkentő ügy, ám a New York-i férfi ártatlannak vallotta magát a vádakban, melyek szerint többek között oly módon zaklatott egy nőt éveken át, hogy kisrepülőgépével az otthona fölött repült.

A 65 éves Michael Arnold ellen zaklatás, visszaélést megakadályozó végzés megsértése, letartóztatásnak való ellenállás, közfeladatot ellátó személy akadályozása és a rendőrségnek való hamis információk szolgáltatása vádjával emeltek vádat.

Egy FBI-ügynök osztotta meg, hogy Arnold körülbelül négy éve követte a New York-i Schuylerville-i nőt, annak ellenére, hogy akkor már érvényben volt egy zaklatásról szóló végzés, mely megtiltotta számára a repülést. A New York-i hatóságok szerint Arnold rendszeresen alacsonyan repült Schuylerville falu fölött, és egy ponton megfigyelték, amint paradicsomot dobált a repülőgépről.

A nő elmondta a rendőrségnek, hogy sokáig féltette a biztonságát, és attól tartott, hogy Arnold egyenesen a házába akar repülni a gépével. A nő azt is elárulta, hogy Arnold a tulajdonában lévő kávézó vendége volt.

Amikor pedig kedden letartóztatták a férfit, mikor is épp megérkezett a vermonti Benningtonban lévő William H. Morse állami repülőtérre, ahol 1976-os Cessna 180-as egymotoros repülőgépét tartotta, állította, ő ugyan nem zaklatott senkit, sőt, azt is tagadta, hogy előző nap a gépével repült volna.

A jegyzőkönyv szerint Arnold azt mondta a rendőröknek, hogy „nem volt kapcsolata a nővel”, és hogy „ha ártani akart volna neki, azt nagyon könnyen megtehette volna, de nem tette meg”.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: