Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Rövid időn belül két körözött személy került rendőrkézre Pápán

Pintér-Papp Eszter | 2023.04.17.

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában három személyi sérüléssel járó és tizenegy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. A szolgálatot ellátó állomány nyolc főt vett őrizetbe és tizenkilenc személyt fogott el, közülük ötöt az ellenük kiadott körözések alapján. Huszonöt embert állítottak elő, köztük hármat ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést hat esetben hajtottak végre.

A járőrök április 16-án 9 óra körül Pápán igazoltattak egy 29 éves helyi lakost.  Az intézkedés során megállapították, hogy a férfi ellen a Veszprémi Törvényszék lopás elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki, továbbá őrizetbe vételét és 72 órán belüli bíróság elé állítását rendelte el.

A járőrök nem sokkal később, 11 óra körül egy 56 éves balassagyarmati lakossal szemben intézkedtek, akiről szintén kiderült, hogy körözés van ellene érvényben, melyet lopás elkövetése miatt a Balassagyarmati Járásbíróság adott ki vele szemben.

Az egyenruhások mindkét körözött személyt előállították, majd a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították őket.

Fotó: Veszprém vármegyei rendőrség (Facebook)

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: