Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
Egyházaink

Segíteni szeretnének

Horváth Andrea | 2023.12.12.

Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyháza, vagy ahogy talán többen ismerik, a mormon egyház pápai gyülekezet közel negyven tagot számlál. Tevékenységüknek fontos eleme a a segítségnyújtás, a szűkölködők támogatása.

Több jötékonysági akciójuk is volt már, tájékoztatta a Médiacentrumot Fodor Imréné, a pápai gyülekezet tagja. Elmesélte, hogy amikor lányunokája született, nagyon sokan ajánlottak fel ruhácskákat, játékokat, ez volt a gyűjtés kiindulógondalata.

A gondolatot tett követte, közösségi oldalán közzétette, hogy várja az adományokat, s ekkor rengeteg adomány érkezett. Bébi- és gyerekruhák, játékok, fejlesztő eszközök – ezeket aztán szétválogatta, s a gyülekezettel egyeztetve felajánlották a pápai rászorulóknak.

Az osztás ma, december 12-én, kedden kezdődött, s még holnap, szerdán várják 10-13 és 15-18 között mindazokat, akiknek segítséget jelenthet karácsony előtt a ruha, cipő vagy játék. Az  Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyháza a Csáky utcai közösségi helyén fogadja az érkezőket.

Az  Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyháza még a Teveli úti Otthonházba is készült egy meglepetésműsorral, ám sajnos ez betegség miatt nem lehetséges, mindenesetre az idősek számára készített csomagokat elküldik az otthonba.

 

 

 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: