Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Sikerek hazai vízben

Haraszti Gábor | 2023.02.19.

Két győzelemmel zárta a Dunántúli Vízilabda Liga alsóházi rájátszását a Pápai SE gyerek I. csapata. Krivácsy Zoltán együttese a Győrt nehezen, a budapesti Oázist közönségszórakoztató játékkal győzte le.

A forduló nyitómérkőzésén rögtön a pápaiak ugrottak vízbe, a csapat ellenfele a Győr volt. A hazaiak az első két negyedben négy gólt dobtak és csak kettőt kaptak, így minden az elképzeléseik szerint alakult. A harmadik negyedet viszont a győriek 3-1-re nyerték, így a döntés az utolsó felvonásra maradt. Fej-fej mellett haladtak a csapatok, és nagy izgalmak közepette Szabó Mátyás utolsó másodpercekben lőtt góljával 8-7-es PSE-siker született. A folytatásban az Oázis Nonprofit Kft. elleni bajnoki már nem tartogatott ennyi izgalmat, a 15 gólig jutó Fabijancic Ádám vezérletével 21-6-ra nyert a Pápa.

– Régen volt már, hogy egy napon mindkét mérkőzésünket megnyertük, gratulálok a srácoknak, nagy akarattal küzdöttek, a sok hiányzó ellenére is teljesítették, amit szerettünk volna – értékelte csapata teljesítményét Krivácsy Zoltán. – Különösen a Győr elleni siker étékes, mert 30 másodperccel a vége előtt 7-7-nél még ellenfelünk támadott, szerencsére sikerült labdát szerezni és a győztes találatot is megszerezni. Az Oázis ellen végig az történt, amit mi szerettünk volna, mindenki kivette a részét a győzelemből, a kicsik is be tudtak szállni.

A PSE ezzel a begyűjtött hat ponttal vezeti a csoportot, a rájátszás Tatabányán folytatódik.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: