Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Sikeres félévet zártak a kertbarátok

Horváth Andrea | 2024.05.27.

A Tapolcafői Kertbarát Kör megtartotta a féléves zárórendezvényét. program a kör elnökének beszámolójával kezdődött, majd a második félév tervezett programjáról szólt. Az első félév tartalmas volt, szakmai előadások és kulturális rendezvények terén is. 

Jól sikerült a 15 éves jubilumi esemény is, ehhez kapcsolódóan egy érdekesség is került a falumúzeumba. A kertbarátok kaptak ajándékba egy borosüveget, magát megnevezni nem kívánó egyéntől, azzal a céllal, hogy töltsék meg a kertbarátkör megalakulásának 15. évfordulója alkalmából 15 kertbaráttag borosgazda borával, címkézzék fel és tegyék el a falumúzeumba emlékként.

Mint egy jóbor házasítással a küvével is a jó alapanyagból egy még jobb dolog jön létre. Egyesíti magában a tapolcafői borokat, többek között a Döbrésen termelt elismert, kedvelt borokat, mondta az elnök.

Az est a 40, 60, 70 és a 80 évesek, majd az első félévben tartott névnaposok köszöntésével folytatódott. A vacsorát a közösség séfje, Nagy Gábor és segítője, Goda József készítette. Különböző fűszerekkel megspékelt étel elnyerte a kertbarátok elismerését.
 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: