Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Sikeres vb szereplés

Haraszti Gábor | 2023.11.11.

A Magyar Judo Szövetség döntése értelmében a Pápai Judo Akadémia három növendéke vehetett részt a formagyakorlat (kata) világbajnokságon. Mezei Dorina, Ősz Regina és Kampel Eszter egyaránt remek teljesítményt nyújtott.

A judo kata világbajnokságnak Abu Dhabi adott otthont, ahol a fiatal pápai cselgáncsozóknak népes és erős mezőnyben kellett helytállniuk. A kemény munka meghozta gyümölcsét, hiszen a lányok nagyon jó pontszámokat kaptak gyakorlataikért.

– Úgy gondolom, párosaink nem vallottak szégyent – mondta Mezei Csaba, az akadémia szakmai vezetője. – Mezei Dorina a kalocsai Kis Noémivel párban a katame no kataban 28 párosból kilencet tudott maga mögé utasítani. Dorináék versenyzői pályafutásuk legmagasabb pontszámát szerezve fejezték be a közös munkát. Ősz Regina és Kampel Eszter párosunk volt a nage no kata U23-as mezőny legfiatalabb tagja, gyakorlatukat a zsűri a 12.helyre értékelte. Lányaink életük első világbajnokságán precíz, szép gyakorlatot mutattak be, jó volt látni a fejlődést rajtuk – mondta a szakmai vezető, aki hozzátette, az év hátralévő részében a másod-és harmadosztályú magyar bajnokság, övvizsga és egy házi verseny vár rájuk.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: