Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Sok hiányzóval küzd a Perutz FC

Haraszti Gábor | 2024.02.24.

A Győr-Moson-Sopron vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokságot vezető Mezőörs ellen játszotta utolsó felkészülési mérkőzését a Perutz FC. A pápaiak kissé tartalékos összeállításban 5-1-es vereséget szenvedtek.

A bajnokság főpróbáján különböző okok miatt Kun-Szabó Attila, Szalai Csaba, Nagy Bálint, Cseke Patrik, Nagy Krisztián és Ruzsás Dávid játékára sem számíthatott a pápai vezetőedző. Az első félidőben egy vendég gólt láthattak a kilátogatók, a jobb játékerőt képviselő mezőörsiek a második felvonásban az egyéni hibákat kihasználva tovább növelték előnyüket, majd Varga Bence révén büntetőből sikerült szépíteni, a vendégek végül megérdemelt, 5-1-es győzelmet arattak.

Kun-Szabó Attila: Reális a különbség, sok tanulsággal szolgált a mérkőzés. Örülök, hogy egy ilyen jó csapat ellen tudtunk játszani, látszik, hogy miben kell még fejlődnünk. Buta gólokat kaptunk, igaz, az ellenfél nagy nyomás alá helyezett minket, hibákra kényszerítettek minket. A csapat nevében sok sikert kívánok a Mezőörsnek a jövő heti Magyar Kupa nyolcaddöntőben és a bajnokságban egyaránt, mi pedig készülünk a szombati bajnoki rajtra.

Perutz FC: Présing – Rozman, Erdősi, Horváth T., Gajdosi – Farkas, Mogyorósi, Cser, Varga B. – Hauser B., Nagy D., cserék: Hauser M., Császár, Mikóczi, Szivós, Banai Z., Farkas L.

A pápaiakra jövő héten már tétmérkőzés vár, a Balatonalmádi elleni rangadót március 2-án 14:30-as kezdéssel rendezik a Perutz stadionban, a belépés ingyenes.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: