Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Sorozatban harmadik sikerére hajt a Perutz FC

Haraszti Gábor | 2023.09.22.

A Veszprém vármegyei első osztályú labdarúgó bajnokságban szombaton 16 órai kezdéssel ismét hazai pályán szerepel a Perutz FC. Kun-Szabó Attila tanítványai két győzelemmel a hátuk mögött a Csetény ellen folytatnák jó sorozatukat.

Egy kisebb megtorpanás után kezd magára találni a pápai együttes, mely legutóbbi két találkozóján hat pontot gyűjtött és tizenegy alkalommal talált be az ellenfél hálójába, amivel megkezdte a felzárkózást a csoport élmezőnyéhez. Szombaton az a Csetény lesz Horváth Tamásék ellenfele, mely győzelemmel kezdte a kiírást, aztán négy vereség következett, a legutóbbi fordulóban viszont ismét sikerült megízlelnie a siker ízét.

– Nehéznek ígérkező sorozat előtt állunk, hiszen egy hét alatt három tétmeccs vár ránk – mondta Kun-Szabó Attila, a Perutz vezetőedzője. – Elégedett vagyok a heti edzésmunkával, a srácok jól dolgoztak, ráadásul néhányan az U19-es meccsen is szerephez jutottak, emiatt, és a ránk váró sorozat miatt változtatni fogok az összeállításon, néhány játékosnak szüksége van a pihenésre. Ettől függetlenül két győzelemmel a hátunk mögött hazai pályán mi más célunk is lehetne, mint a három pont itthon tartása? Remélem, ebben az egyre nagyobb számú közönségünk is a segítségünkre lesz.

A találkozóra a belépés ingyenes.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: