Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Sorra búcsúznak a tanévtől az iskolák

Huszár Hajnal | 2024.06.26.

Három pápai iskolában tartottak ma tanévzáró ünnepséget, az intézmények vidám hangulatban, kis műsorral és a legkiválóbb diákok jutalmazásával búcsúztatták a 2023-24-es tanítási évet.

A Vajda Márta Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézményben a diákok versekkel idézték fel az elmúlt tíz hónapot és dalokkal köszöntötték a nyári szünetet. Csutiné Papp Orsolya, az intézmény főigazgatója külön szólt a végzős tanulókhoz, arra biztatva őket, hogy minden napjukat jól használják ki, hogy a lehető legtöbb jusson egészségből, boldogságból és sikerből! Az iskolai évről elmondta, a 77. tanévüket kezdték meg múlt év szeptemberében, 145 diákjuk számára sok új feladatot és eredményt hozott a tanév.


-Ebben az évben is sok szakkörön, tanórán kívüli foglalkozáson vehettetek részt, sok új versenybe és programba kapcsolódtunk be, amelyeken nagy örömünkre olyan tanulók is megmutathatták ügyességüket, akikhez a hagyományos tanulmányi vetélkedők kevésbé állnak közel. Eredményes, közös munkánkat tükrözi a 7 kitűnő és a 10 jeles bizonyítvány – összegezte a tanévet. 
Beszédében köszönetet mondott kollégáinak munkájukért és a szülők támogatásáért. A főigazgató külön köszönetet mondott Szücs Zoltánnak, aki 46 elkötelezetten végigdolgozott év után búcsúzik az iskolától.

A tanévzárón Erki Alexandra főigazgató-helyettes köszöntötte a Vajda Márta-díjjal kitüntetett diákot, Czinkán Olivért, aki kiemelkedő teljesítményével érdemelte ki az iskola és alapítványa elismerését. Rajta kívül még közel 40 gyermeket jutalmazott az oktatási intézmény helytállásáért és elért eredményeiért.

A Weöres Sándor Általános Iskolában a nyolcadikosok ballagásával együtt tartották meg a tanévzáró ünnepélyt. A diákokat és szüleiket, valamint az iskola munkatársait Mógor Adrienn intézményvezető köszöntötte. A végzősöknek azt kívánta, hogy érjék el céljaikat és állják meg helyüket a középiskolai tanulmányaik során is és mindig jó szívvel gondoljanak vissza általános iskolájukra.

Az ünnepségen adták át a Weöres Sándor Plaketteket, melyet a pedagógusok közül Szabó Katalin vehetett át, a diákok közül Grób Eszter, a munkatársak közül pedig Nagy Lászlóné érdemelt ki. A Weöresben is jutalmazták a legjobban teljesítő tanulókat, gratulálva a kiváló eredményekhez.

A Munkácsy Mihály Német Nemzetiség Nyelvoktató Általános Iskolában a gyermekek vidám nyárköszöntő műsorával és a vakáció szó kirakásával indult az ünnepség. Ferenczi Kálmán igazgató köszöntőjében felidézte, programokban nagyon gazdag, sikeres, eseménydús tanévet zárnak és köszönetet mondott a tanulókat felkészítő pedagógusoknak és a segítő szülőknek

.

Mint mondta, az iskola tanulmányi átlaga 4,2 lett és sok tanulójukra lehetnek büszkék kiváló eredményeik miatt. Őket külön is köszöntötték és jutalmazták az eseményen. Aki ma oklevélben, jutalomkönyvben nem részesül, az se csüggedjen, hiszen az a fontos hogy minden tőlük telhetőt megtegyenek a diákok és kihozzák magukból a legtöbbet – fogalmazta meg az igazgató a többiekhez fordulva. 


Valamennyi iskolában szívből jövő jókívánságokkal bocsátották nyári szünetre a tanulókat és pedagógusokat az intézményvezetők.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: