Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Sportos Mikulások

Haraszti Gábor | 2023.12.09.

A Pápai Atlétikai Club szervezésében hagyományteremtő szándékkal rendezték meg a Várkertben a Mikulás-futást. Az Esterházy-kastély udvaról induló eseményen mintegy 150-en vettek részt, minden induló rengeteg édességgel, Mikulás-csomaggal tért haza.

A verseny megkezdése előtt apró Mikulások, manók, krampuszok vettek részt a bemelegítésen, majd minden induló a korcsoportjának megfelelő távon állt rajtvonal mögé. Nem az eredmény volt a fontos, hanem az, hogy Mikulás után és még a karácsonyi ünnepek előtt mindenki családias, jó hangulatban sportolhasson, mozoghasson. Györkös Virág szervező, a PAC edzője elmondta, az ovis korosztálytól a szépkorúakig várták a jelentkezőket. 

– Öt futamban indulhattak a résztvevők, ovisok, alsósok, felsősök, felnőttek, és szeniorok, nagyon örülünk, hogy ilyen sokan eljöttek. Támogatóink jóvoltából rengeteg Mikulás-csomag, szaloncukor és sós ropogtatni való talált gazdára. A teljes Mikulás jelmezben érkezőket a Pápai Platán Nonprofit Kft. jóvoltából jégpálya belépővel jutalmaztuk. A kicsiknél minden résztvevő ajándékban részesült, a felnőtt futamok 1-3 helyezettjeit éremmel díjaztuk. A legkisebbekre 400 méter, a legnagyobbakra 2200 méter várt.

Eredmények:

Felnőtt nők: 1. Sandl Viktória, 2. Sandl Boglárka, 3. Szalai Zsófia

Felnőtt férfiak: 1. Sipos Máté, 2. Biró Róbert, 3. Sinkai Rajmund

Szenior nő: 1. Ábrahám Andrea

Szenior férfiak: 1. Balogh László, 2. Dr. Kasper László, 3. Erdős László

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: