Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Sportos óévbúcsúztató

Haraszti Gábor | 2023.12.29.

Pápa Város Önkormányzatának támogatásával a Pápai Sport Nonprofit Kft. december 31-én ismét megrendezi a belvárosban a szilveszteri futóversenyt. Az óév utolsó napján két távra, 1350 és 2700 méterre lehet nevezni négy korcsoportban.

A rendezvényt megelőzően az érdeklődők a Hét Csillag Kulturális és Sport Egyesület ostormenetét tekinthetik meg, a felvonulás 12:30-kor indul a Március 15. térről a Fő tér irányába.

A futamokra 12 órától lehet regisztrálni a Fő téren, a közös zenés bemelegítést követően az első rajt a Fő térről 13 órakor indul. Elsőként a 14 év alattiak és a 60 év felettiek teljesítik az 1350 méteres távot, ezt követően pedig a 15-39 évesek és a 40-59 évesek is elindulnak, rájuk két teljesítendő kör vár.

A kategóriák 1-3. helyezett férfi és női versenyzői jutalmat vehetnek át, azok az egyesületek, akik legalább húsz fővel regisztrálnak, 20.000 forint értékű sportszervásárlási utalványt kapnak, emellett jutalmazzák a legötletesebb/legkreatívabb jelmezben futókat egyéni, illetve páros/csoportos kategóriában.

A nevezés ingyenes.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: