Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Sportos programmal avatták a pályát

Horváth Andrea | 2023.09.27.

A Pápai Református Kollégium Gimnáziuma és Művészeti Szakgimnáziuma internátusát a tanévnyitón ünnepélyes keretek közt felavatták, s  a diákok birtokba vehették az épületet, s ezzel együtt a sportpályát is, amit az építkezés ideje alatt ugyan nélkülözni kellett, ám cserében most modern, korszerű terepen zajlanak a testnevelés órák, az edzések.

A rekortán gumiburkolat került a multifunkcionális pályára, melynek a vonalazása kosár- és kézilabda mérkőzések, valamint focimeccsek lebonyolításához is megfelelő, mondta Kovács Klára, a testnevelés munkaközösség vezetője, aki kollégáival megszervezte a sportos délutánt, mellyel ünnepélyesen is felavatták a pályát.

48 ütemű gimnasztikagyakorlattal kezdődött a program, erre a bemutatóra önként jelentkezőkből állt össze a csapat, majd következtek a mérkőzések. A lányok kosárlabdában, a fiúk fociban mérték össze ügyességüket. Ez utóbbiban a tanárok is képviseltették magukat, a kapuban Ferenczi Alpár igazgató állt, aki elmondta, hogy a pálya alatt van a mélygarázs, s bár a rendelkezésre álló tér kisebb lett, cserében a Refi épületkomplexuma valóban megfelel a 21. század igényeknek.

 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: