Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Stabilan és eredményesen működik a Pápai Atlétikai Club

Haraszti Gábor | 2023.12.16.

A Pápai Atlétikai Club a Pápai Sport Centrumban tartotta évzáró összejövetelét. Az eseményen az edzők beszámoltak a 2023-as esztendő eredményeiről és külön jutalmazták az év legjobb utánpótláskorú és felnőtt atlétáit.

Elsőként Rádi Róbert elnök köszöntötte a szép számban megjelent egyesületi és vezetőségi tagokat, edzőket, szülőket, támogatókat. A PAC vezetője kiemelte, 2023-at már stabil száz feletti létszámmal kezdték meg.

– Létszámunk bővülése és gyermekeink szorgalmának köszönhetően egyre több és nagyobb eredményeink születnek. Az idei évben országos bajnoki fordulók 1-6. helyezéseiben a futó atlétáink felzárkóztak a dobókhoz, ezzel a tavalyi évhez képest megduplázódott a kiemelkedő eredményeink száma.

Rádi Róbert kiemelte, az egyesület stabil anyagi háttérrel rendelkezik, fő támogatója továbbra is a pápai önkormányzat, de a Magyar Atlétikai Szövetséghez, a Sportegyesületek Országos Szövetségéhez valamint a Bethlen Gábor Alapítványhoz benyújtott pályázatoknak köszönhetően tovább fejlesztették az egyesület eszköz ellátottságát, ruházatot és egyéb felszereléseket biztosítottak és fedezik a versenyzéssel kapcsolatban felmerülő költségeket. A PAC elnöke köszönetet mondott azoknak a nagyvállalkozóknak, akik az első szóra támogatásukról biztosították az egyesületet, végül kiemelte az idei év saját rendezésű bajnokságait, a Kölyökből Atléta Program háziversenyeit, a Kis Károly és Bánhidi Márk Emlékversenyt, a CoolTourRun-t, a 24 órás váltófutást valamint a Mikulás-futást.

Az edzői beszámolókat követően a különdíjak átadása következett. Elismerésben részesült Lovas Barna Hunor, Peidl Ábel, Császár Kolos, Sandl Viktória, Sandl Boglárka, Giczi Aliz, Winhoffer Júlia, Winhoffer Kata, Szalai Zsófia, Füredi Dániel, Füredi Dominik és Füredi Dávid. A jövő reménysége díjat Spreitzer Zsigmond kapta.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: