Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Szenvedélybetegeket ellátó szakemberek szakmai műhelye

Pintér-Papp Eszter | 2024.03.19.

Szakmai műhelyre várták kedden délelőtt a Győr-Moson-Sopron és Veszprém vármegyei, szenvedélybetegek ellátásával foglalkozó intézmények munkatársait. Az PSZC Acsády Ignác Technikum és Szakképző iskolában megrendezett program házigazdája a Baptista Tevékeny Szeretet Misszió Új Esély Központja volt.

A szenvedélybetegeket ellátó intézmények szakmai tanácskozásán Tóth-Kanalovics Dóra, a Baptista Tevékeny Szeretet Misszió regionális vezetője tájékoztatta a megjelenteket az Új Esély Központok működéséről. A rendezvényen előadást tartott dr. Rónai Balázs pszichiáter, a Veszprém Vármegyei Csolnoky Ferenc Kórház Pszichiátriai Centrumának vezető főorvosa és Latorczai Gergely, az Alkohol-Drogsegély Ambulancia Szenvedélybetegek Rehabilitációs Intézménye addiktológiai konzultánsa is.

Tóth-Kanalovics Dóra a Médiacentrum kérdésére elmondta, a szakmai műhelyt a Területi Szakmatámogatási Rendszerrel közösen szervezték. Azért tartották fontosnak, hogy együtt gondolkodásra hívják a különféle területeken dolgozó szakembereket, mert a szenvedélybetegség egyre több embert érint, minden korosztályban jelen van ez a probléma.

A rendezvényen fontos szakmai kérdésekről kaptak tájékoztatást a megjelentek, majd az előadásokat követően kötetlen beszélgetésre is lehetőség nyílt.

   

 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: