Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Szerdától borfesztivál

Babos Petra | 2023.09.05.

Szerdán, azaz szeptember 6-án kezdődik a Pápai Csülök- Cicege- és Borfesztivál az Esterházy-kastély udvarán. A borfaluban már áll a fesztiválsátor, és körülötte a faházak is várják már a holnapi nyitást.


A fesztivál hivatalos megnyitóját pénteken 18 óra 30 perckor tartják majd.
A borfesztivál gasztronómiai kínálatában a csülökételek és a cicege mellett lesz kemencés langalló és kürtőskalács is, a faházakban pedig több borászat és egy pálinkaház kínálatát ismerhetik meg a borfesztivál látogatói. 


Az öt nap programkínálatában szerepel a Cannarro, a Hoppáré Zenekar, a Speak Up!, a Pápai Musical Stúdió, a Megafon Zenei Egyesület, az Akusztik Duó, a Party One Music Band, a Catsby és a Fool Moon acapella együttes is. Fellép még Szórádi Gábor és Horváth Gábor is, a Flóra&Bálint Acoustic, valamint Brigi&Zolka is koncertezik. Pénteken 20 óra 30 perctől a Budapest Bár, majd szombaton Palya Bea koncertjén szórakozhatnak az érdeklődők. A rendezvényt vasárnap este Korda György és Balázs Klári koncertje zárja – mondta el Horváth Dorina, a Jókai Mór Művelődési Központ szakmai vezetője.


Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: