Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
NŐI NAPOZÓ

Szeretnél egy Shrocs-ot a lábadra?

Szigeti-Aszódi Szilvia | 2023.09.19.

Amikor a távoli jövőben a régészek véletlenül rábukkannak majd egy shrekes Crocs papucsra, masszív kérdések merülnek majd fel a lábbeli kapcsán. Többek között az, hogy miért volt indokolt 2023-ban piacra dobni egy 2001-es animációs film főszereplőjéről mintázott csúnya papucsot.

A Crocs talán az egyetlen márka a világon, mely nemhogy nem kér elnézést otromba gyártmányai miatt, de elérte, hogy még a sztárok is imádják, most pedig a DreamWorks-szel együttműködve egy igazi műalkotást hozott életre: a Shrek Crocot, vagyis a Shrocsot.

A zöld, szeplős és egy kicsit ijesztő Shrek Croc valójában már régóta a gyártó rajongóinak álma, és ez nem vicc: 2018-ban az elvetemült rajongók ugyanis még egy petíciót is indítottak az ügyben, most pedig úgy tűnik, a Crocs illetékeseihez is eljutott a furcsa kérés.

A lábbeli szeptember 13-i bemutatója előtt a hivatalos Croc X-fiók 20 azonos üzenetet retweetelt egy „Shrek Crocs” nevű fiókból, melyek mindegyike a 2018-as Change.org petíció jelmondatát, a „Make Shrek Crocs real” feliratot tartalmazta.

Hazai árakról egyelőre nem tudunk semmit, de annyi már biztos, hogy az ajánlott kiskereskedelmi ára 59,99 dollár az Egyesült Államokban.
Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: