Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Szezonzáró sakk-emlékverseny

Haraszti Gábor | 2024.06.24.

A Szabadgyalog Sakk Egyesület a Jókai Mór Városi Könyvtárban rendezte szezonzáró bajnokságát. A megmérettetéssel egyben hatodik alkalommal emlékeztek meg a klub korábbi játékosáról, a város emblematikus pedagógusáról, Csapó Lászlóról.

A szervezők három csoportot hirdettek meg, a nyílt kategóriában kétezer Élő-pont alattiak jelentkezését várták, a ’B’ csoportban a 2011-ben vagy később születettek, a ’C’-ben a kísérők kaptak helyet. Kiss Csaba, a házigazda egyesület elnöke elmondta, szép létszám, közel ötven fő gyűlt össze a könyvtár kistermében, ahol több kategóriában osztották ki a győzteseknek járó jutalmakat, volt olyan induló is, aki veretlenül végzett az első helyen.

– Az open csoportban Ajkáról Soós Dávid bizonyult a legjobbnak, a legjobb női versenyző a pápai Gyimesi Andrea lett. A ’B’ -ben Imre Marcell megismételte tavalyi teljesítményét, minden partiját megnyerve végzett a rangsor élén. Ebben a mezőnyben a legjobb lány sakkozó Polgár Panna lett, a 2015-ben vagy később születettek között Karvas Marcell vehette át a legjobbnak járó jutalmakat.

A ’C’ csoportban a férfiaknál Présinger Zoltán, a nőknél Masszi Ágnes, az U18-as fiúk között Bodnár Arnold, a lányoknál Nagy Izabella utasított mindenkit maga mögé.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: