Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Színes programok a Szivárvány oviban

Pintér-Papp Eszter | 2024.05.25.

Soha nem unalmas az élet a Pápai Városi Óvodák Szivárvány Tagóvodájában, a mögöttünk álló héten azonban kifejezetten sok mókában és kacagásban lehetett része az apróságoknak. A Szivárvány oviban ugyanis a gyermeknap jegyében telt a hét, keddtől péntekig minden napra jutott valamilyen érdekes, izgalmas, vagy szórakoztató program, és finomságokban sem volt hiány.

Szelencsikné Tibolt Anita tagintézmény-igazgatótól megtudtuk, a gyermeknap jegyében telt az egész hetük, ezért minden napra szerveztek valamilyen különleges programot az ovisoknak. Volt az egész udvart felhasználó ügyességi akadálypálya, Tündérkert daloló H. Szabó Andreával, légvár, családi délután és tűzoltó bemutató Csillag Leventével. A családi délutánon szörpöket kóstolhattak a kicsik, pénteken pedig jégkrém-party zárta az egész hetes mókát és kacagást.

A gyermekek izgatottan és nagy érdeklődéssel vettek részt a gyermekhét valamennyi rendezvényén. A legjobban a légvárat és a családi délutánt várták a kicsik, de a tűzoltóbemutatónak is nagy sikere volt.  

A Szivárvány óvodában a következő jelentős program az iskolába induló nagycsoportosok búcsúztatása lesz.

   

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: