Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Szombaton ismét tétmeccset játszik a Perutz FC

Haraszti Gábor | 2024.03.01.

A Mezőörs elleni előkészületi találkozóval a téli felkészülés véget ért, március 2-án immár tétmérkőzésen lép pályára a Perutz FC. A pápaik ráadásul mindjárt rangadóval kezdik 2024-et, az ellenfél a második helyen álló Balatonalmádi lesz.

A tréningek mellett különböző erősségű ellenfelek ellen 11 edzőmeccset játszott a pápai alakulat, melynek vezetősége a bajnoki rajt előtt sajtótájékoztató keretében számolt be a klub jelenlegi állapotáról. Kovács Ferenc elnök és Felber Zoltán ügyvezető köszönetet mondott Pápa Város Önkormányzatának, a Pápai Egyesített Labdarúgó Clubnak, a Pápai Sport Centrumnak és a helyi vállalkozóknak az eddigi támogatásokért, mint mondták, ha minden a terveik szerint halad, 2024.december 31-én a kft-nek már nem lesz tartozása.

Nagy Mihály szakmai vezető szerint a felkészülés precízen, jól sikerült, a játékosok megfelelő fizikai állapotban vannak, azt viszont sajnálja, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség döntésre értelmében az U19-es kiemelt bajnokság találkozóit hétvégén kell játszani, ami ütközik a Perutz menetrendjével.

Kun-Szabó Attila vezetőedző elégedett volt a hozzáállással és a meccsek többségén a játékkal is, ám mint mondta, több kisebb-nagyobb sérült van, így szombaton is nehéz két félidőre számít.

– A Balatonalmádi és a Balatonfüred ellen mindjárt két rangadóval kezdünk, a hiányzóinkat próbáljuk a még fiatalabbakkal megoldani. Szombaton ráadásul Erdősi Milán eltiltás, Varga Bence családi okok miatt nem áll rendelkezésemre, Nagy Krisztián játéka is kérdéses. Ősszel bosszantó vereséget szenvedtünk Balatonalmádiban, a 93. percben bekapott góllal maradtunk alul, jó edzővel, veszélyes csapat látogat hozzánk, a sok nehézség ellenére bízom benne, hogy revansot tudunk venni – mondta a pápaiak vezetőedzője.

A Balatonalmádi elleni találkozót március 2-án 14:30-tól rendezik a Perutz stadionban, a belépés ingyenes.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: