Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Szombaton utazzunk együtt!

Horváth Andrea | 2024.05.21.

7 földrészen átívelő utazásra invitálják a családokat a szervezők május 25-én, szombaton 15 és 20 óra között a Várkertben. A városi gyermeknapon izgalmas hétpróbát kell teljesíteniük a vállalkozó kedvű gyerekeknek, a felejthetetlen élmények mellett pedig a résztvevők értékes nyereményekben is részesülhetnek. A rendezvény Pápa Város Önkormányzata, a Pápa Városi Óvodák és a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete szervezésében valósul meg.

Dr. Áldozó Tamás polgármester elmondta, hogy Belső-Várkert ideális helyszíne az ilyen rendezvényeknek, s elismerését fejezte ki a Pápai Városi Óvodák munkatársainak az ötletért és a több hónapos elkészítő munkáért.

Horváthné Végh Judit igazgató elmesélte, hogy az ötletet az ovikban folyó színvonalas szakmai munka adta, hisz az óvónők rengeteg kreatív programot állítanak össze, ebből kapnak ízelítőt a családok szombaton. Somlai Nikolett Rózsa igazgatóhelyettes hozzátette, hogy a Pápai Városi Óvodák hét tagintézményének mindegyike vállalt egy földrészt és ahhoz állította össze a feladatot. A résztvevők érkezéskor kapnak egy világútlevelet, ebbe kell összegyűjteni a pecséteket, majd az útlevelet be kell dobni a kijelölt ládába és 18.30-kor nyereménysorsoláson vehetnek részt a világutazók. Többek között mozijegyet, parkbelépőket sorsolnak majd ki.

Emellett a játszótér mellett lesz egy gyerekparadicsom is, ahol minigolf pályák, babamatatófal, készségfejlesztő játékok hintapark fogadja a kicsiket. S ha a hosszúra nyúlt délutáni program során megéheznek, megszomjaznak, az sem gond, hiszen a Szerelmesek dombján piknikezhetnek a családok, mondta Cseh-Müller Orsolya közművelődési szakember.

Remélhetőleg az időjárás is kíváncsi a programra, mindenki várja a jó időt, mindenesetre a szervezők csütörtökön döntenek arról, hogy szükség lesz-e esőnapra.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: