Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Táblacsere városszerte

Huszár Hajnal | 2024.03.04.

Kicserélik a sérült, megfakult közlekedési jelzőtáblákat a városban – erről adott hírt a Pápai Városfejlesztő Társaság Kft. a közösségi médiában. Mint megtudtuk, több tucat új tábla kerül ki az oszlopokra.


A táblacserék elsősorban a láthatóságot javítják, ezzel pedig a közlekedésbiztonságot erősítik, hiszen a kifakult, megrongálódott KRESZ táblák nehezebben észrevehetők, utasításaik kevésbé értelmezhetők például korlátozott látási viszonyok mellett.


A VFT munkatársai több gyalogos-átkelőhelynél is új táblákat helyeznek ki, ennek oka, hogy változott a táblakép, így a táskát cipelő gyalogos embert ábrázoló változat már nem felel meg a szabványnak. Ma a Vásár utca, Török Bálint utca és a Celli út környékén távolítják el a régi jelzéseket és helyezik ki a szabványos táblákat.  


A Pápai Városfejlesztő Társaság Kft. dolgozói rendszeresen ellenőrzik az utak mentén található közlekedési táblák állapotát és szükség esetén cserélik a sérült, kifakult jelzéseket, de azt kérik a pápaiaktól, ha ilyen táblákat észlelnek, jelezzék a VFT ügyfélszolgálatán. (Az ügyfélszolgálati iroda az Árok utca 7-es számú épületben található, a telefonos ügyfélszolgálat száma: 06/89/996-613, e-mail címe: eszrevetel@papaivft.hu)

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: