Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Táborozó gyerekek a Médiacentrumban

Babos Petra | 2023.07.25.

Ismét gyerekek jártak szerkesztőségünkben. A táborozók ma megismerték a stábot, az egyes munkafolyamatokat, megtekintették a stúdiót, a vágó- és szerkesztői helyiséget és tehetségüket is kipróbálhatták a média területén.

A Pápai Tankerületi Központ, a Kópé-Vár és az Esterházy-kastély e heti táborának résztvevői megismerkedtek a Pápa Városi Televízióval, a Pápai Médiacentrum online felületével, a Pápa és Vidéke magazinnal, valamint a Rádió Pápával. A táborozókat Varga András szakmai vezető és Pintér-Papp Eszter, a Pápa és Vidéke megbízott főszerkesztője köszöntötték és vezették körbe szerkesztőségünkben. Varga András a látogatás kapcsán elmondta, mindig nagy örömmel fogadjuk a hozzánk látogatókat.


– Szívesen mutatjuk be a Médiacentrumot az érdeklődőknek. A nyári táborok egyik kedvelt helyszíne lettünk. Bízunk abban, hogy páran, akik érdeklődnek a feladataink iránt, a későbbiekben visszatérnek hozzánk, s ezt a munkát választják majd – tette hozzá a szakmai vezető.
Varga Zsolt, az Esterházy-kastély egyik táborvezetője elmondta, igyekeztek változatos és színes programokat összeállítani a 17 táborozójuknak.


– Úgy gondoltuk, hogy érdemes a Pápai Médiacentrumba ellátogatni, s megismerkedni az ott dolgozók munkájával, így a gyerekek láthatták, hogy amikor bekapcsolják a televíziót, az ottani anyagok nemcsak hipp-hopp ott teremnek, hanem sok munka áll az egyes anyagok elkészítése mögött – emelte ki Varga Zsolt.
A táborozók rengeteg élménnyel gazdagodtak a látogatás során.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: