Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
Közérdekű közlemény

Tájékoztató

Nyéki Tamás | 2023.02.17.

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) közlése alapján tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a KSH Pápa településen a hivatal elnöke által 2023-ra engedélyezett, önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket hajt végre, a korábbi évek gyakorlata  szerint az alábbi tárgykörökben:
– Munkaerő-felmérés és kiegészítő felvételei
(havi rendszerességű)
– A lakosság utazási szokásai
(2023. április, július, október, 2024. január hónapokban, negyedéves gyakoriságú)
– Felmérés a Háztartások Információs és Kommunikációs Technológiai eszközhasználatáról
(2023. április-június)
– Európai Jövedelmi és Életkörülmény Adatfelvétel
(2023. február-április)
– Felnőttképzési felvétel
(2023. január-március)
– Életkörülmény Adatfelvétel
(havi rendszerességű)

Az összeírási munkát a KSH megbízásából a Statek Statisztikai Elemző Központ Kft. fényképes igazolvánnyal ellátott kérdezői végzik. Adatszolgáltatóinknak lehetőségük van telefonon keresztüli válaszadásra, valamint azon adatgyűjtések esetében, ahol lehetőség van rá, kérjük a válaszadókat, hogy a kérőívek weben történő önkitöltési lehetőségét részesítsék előnyben.

A válaszadásra kijelölt háztartások kiválasztása véletlenszerű mintavétellel történik. A kapott adatokat a KSH a vonatkozó jogszabályok előírásának megfelelően bizalmasan kezeli, azokat más szervek, személyek részére nem szolgáltatja ki. Az eredményeket név és egyedi adatok nélkül, összesített statisztikai táblázatokban közli. 

A lakosság részére munkanapokon hétfőtől csütörtökig 8.00 és 16.30 óra között, pénteken 8.00 és 14.00 óra között a +36 80 200-766-os (3-as mellék) telefonszámon, illetve a lakinfo@ksh.hu email címen adnak további felvilágosítást. Az adatgyűjtés módszertanával és a kutatási eredményekkel kapcsolatosan a www.ksh.hu internetes oldalon található Adatszolgáltatóknak/Adatszolgáltatás teljesítése/Lakossági adatgyűjtések menüpont nyújt tájékoztatást.

Dr. Nagy Krisztina

jegyző

 

 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: