Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
Közérdekű közlemény

Tájékoztató

Nyéki Tamás | 2023.10.02.

A Központi Statisztikai Hivatal Statisztikai Igazgatóság Lakossági adatfelvételek főosztályának közlése alapján tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) Pápa településen 2023. október 2. és december 18. között a háztartások vagyoni helyzetének, jövedelmi viszonyainak, fogyasztási és megtakarítási szokásainak feltárására irányuló „Miből élünk?” című adatfelvételt hajt végre. A felmérést az Európai Központi Bank koordinálja, és az Európai Unió tagországai vesznek részt benne.

 

A Magyarországon felkeresendő több, mint 15 ezer háztartás kijelölését véletlenszerű kiválasztással hajtották végre. A 2023. október 2-től induló terepmunka során fényképes igazolvánnyal rendelkező összeírók keresik fel a kijelölt címeket, akik közreműködésével december 18-ig személyes vagy telefonos válaszadásra, valamint internetes önkitöltésre van mód. A válaszadás önkéntes.

 

A lakosság részére hétfőtől csütörtökig 8 és 16.30 óra, pénteken 8 és 14 óra között a +36 80 200 766-os (3-as almenü) ingyenes zöld számon, valamint a lakinfo@ksh.hu e-mail címen adnak további felvilágosítást. Az adatfelvétellel kapcsolatosan a www.ksh.hu/mibolelunk internetes oldal nyújt bővebb tájékoztatást.

 

Dr. Nagy Krisztina

jegyző

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: