Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
Közérdekű közlemény

Tájékoztató Pápa város szavazóköreiben történt változásokól

Nyéki Tamás | 2024.05.10.

A Nemzeti Választási Iroda postai úton megküldött értesítőben tájékoztatta a választópolgárokat a szavazóköri névjegyzékbe vételükről. Az a választópolgár, aki nem kapta meg az értesítőt, vagy azt elveszítette, a Helyi Választási Irodától új értesítőt igényelhet.

A 2024. évi európai parlamenti, a helyi önkormányzati, illetve a nemzetiségi önkormányzati választáson Pápa város választópolgárai a korábbiakhoz hasonlóan 31 szavazókörben adhatják le szavazataikat.

Annak érdekében, hogy Pápa 10 egyéni választókerületében a választásra jogosultak száma megközelítőleg azonos legyen, néhány szavazókör területében változás történt az alábbiak szerint:

  • az Erkel Ferenc utca páros és páratlan oldala egyaránt a 8. számú szavazókörbe (Fáy ltp. Óvoda, Szövetkezet u. 36/A.) tartozik;
  • a Teleki utca páros és páratlan oldala egyaránt a 27. számú szavazókörbe (Weöres Sándor Általános Iskola, Teleki u. 2.) tartozik;
  • a Külső-Veszprémi út páratlan oldalán az 1-7/c. házszám, a páros oldalán a 2. házszám a 26. számú szavazókörbe (Szivárvány Óvoda, Képző u. 3.) került át.

Tájékoztatom a választópolgárokat, hogy a szavazóhelyiség elnevezését és címét a választási értesítő tartalmazza, de a Polgármesteri Hivatalban működő Helyi Választási Irodában (Pápa, Fő u. 5. I. emelet 22-24. irodák, telefonszám: 89/515-060, 515-006, 515-011, 515-016) is kérhető ezzel kapcsolatban tájékoztatás.

Pápa, 2024. május 10.

Dr. Nagy Krisztina
jegyző, HVI vezető

 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: