Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Tánc szívből, szeretettel

Pintér-Papp Eszter | 2023.10.20.

Néhány évvel ezelőtt, a koronavírus-járvány árnyékában rendeztek első alkalommal táncfesztivált Dákán, a fogyatékos személyeket ellátó intézményben. A rendezvénynek akkora sikere volt, hogy évről évre egyre több résztvevővel rendezhetik meg. 

A Dákai Napsugár Egyesület az idei évben is meghirdette a minősítő táncversenyt, melyre 10 település közel 150 ellátottja adta le nevezését. A 24 műsorszámot négytagú zsűri értékelte. A zsűri tagjai Demcsák Ottó, a Sopron Balett Igazgatója, koreográfusa, a Soproni Petőfi Színház Tánctagozatának vezetője, Murai Dóra, a Pápai Black Bunny Rock N' Roll Club vezetője, Piri-Farkas Bíborka az AForce1 táncosa, valamint Papp Ádám, a Black Bunny RRC egykori versenyzője, többszörös országos és magyar bajnok voltak.

A műsorszámok mindegyike arany, ezüst, vagy bronz minősítésben részesült, de átadták a Dáka Vándorkupát és az Év Reménysége Kupát is. 

A versenyszámok után Demcsák Ottó "Oh Love" című koreográfiáját láthatták a résztvevők Szalai Réka és Ruszlán Szojengosev előadásában.

    

Fotó: Fodor Tímea

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: