Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Tanfolyam a Bázisrepülőtéren

Pintér-Papp Eszter | 2024.02.26.

Hat katonai szervezet, 34 törzszászlósa és zászlósa szerezte meg a beosztásuk ellátásához szükséges végzettséget a közelmúltban Pápán, az MH 47. Bázisrepülőtéren befejeződött Hibrid Egységes Zászlóstanfolyamon.

A Honvédelem.hu információi szerint a tavaly szeptemberben kezdődött tanfolyamon résztvevő állomány többek között kommunikációs, vezetéselméleti, konfliktus kezelési és katonai döntéshozatali ismeretekkel bővítette tudását.

A képzést teljesítő állománynak a kibocsátó rendezvényen az MH 47. Bázisrepülőtér parancsnokhelyettese, Gadó Imre alezredes gratulált. A bizonyítványok átnyújtása után Végh István törzszászlós kiváló tanulmányi eredményei jutalmaként emléktárgyban részesült. Kondor Gaál Zsuzsanna törzszászlós és Katona Zoltán zászlós az alakulat vezénylőzászlósától, Némethy Tamás főtörzszászlóstól okleveleket vehetett át.

Végül az MH Altiszti Akadémia Altisztképző Központjának vezénylőzászlósa, Bukovinszki Zsolt főtörzszászlós megköszönte mindenkinek a munkáját és a tanfolyamon nyújtott teljesítményét.

Fotó: Honvédelem.hu

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: