Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Tavaszi nagytakarítás a termálban

Huszár Hajnal | 2024.03.04.

Évente jellemzően kétszer tart nagytakarítást a Várkertfürdő az uszodában és a termálfürdő területén. Ilyenkor végzik el azokat a karbantartási és tisztítási feladatokat, melyeket a mindennapos vendégforgalom mellett nem lehet megoldani, hiszen a medencék vizének leengedésével járnak.

Ilyen munka zajlik ezen a héten a termálfürdőben. A létesítmény munkatársai ma kezdték meg a fúvókák, csövek, folyókák, padozatok tisztítását, vízkőmentesítését és az esetleges burkolathibák javítását a belső medencetérben és a kiúszómedencénél. Nagy Zsolt vezérigazgató arról tájékoztatott, hogy a takarítás mellett egyes fémszerkezetek festését is elvégzik a medencetérben, a pincében pedig karbantartási munkák zajlanak, egy dugulás-elhárításon és egy csőtörés megszüntetésén dolgoznak kollégái.

Emiatt a termálfürdő zárva tart, míg a létesítmény többi egysége – az uszoda, a konditerem és a gyógyászati központ – változatlanul üzemel. A leállás csütörtökig tart, pénteken már a termálfürdő is fogadja a vendégeket.

A tervek szerint a nyári szezon kezdete előtt végeznek még majd ilyen beavatkozásokat és hasonló munkák az uszoda területén is lesznek. Ott azonban meg kell várni az iskolai úszásoktatások végét, hiszen azt nem akadályozhatják a nagytakarítással, ezért azt nyárra tervezik.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: