Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Tavaszváró forgatag a Kossuth utcán

Babos Petra | 2024.04.19.

Ma délután folytatódott a Belvárosi forgatag a Kossuth utcán elnevezésű programsorozat. Ezúttal tavaszváró forgatag várta az érdeklődőket. Az időjárás nem éppen a szebbik arcát mutatta, ám a hűvös, kissé szeles időben is sokat kilátogattak a sétálóutcára. Ma délután a Kossuth utcai üzletek, vendéglátóhelyek ismét kedvezményekkel és finom falatokkal várták az arra járókat. A vendéglátó egységek ezúttal snack party-val készültek. Voltak sajtos pogácsák, sajtos tallérok, köményes rudak, pizzák, piték és persze a sokak kedvence, a kürtős kalács sem maradt ki a gazdag kínálatból. A programon felléptek a Megafon Zenei Egyesület fiataljai, akik pillanatok alatt jó hangulatot teremtettek ismert slágereikkel.

Szabadkai Verita önkormányzati képviselő elmondta, a belvárosi vállalkozókkal karöltve idén már harmadik alkalommal szervezték meg a belvárosi délutánokat.

-A mai tavaszköszöntő alkalomra a Megafon Zenei Egyesület vezetője, Klesitz-Horváth Kinga felajánlotta, hogy az egyesület fiataljaival megörvendeztetik a pápaiakat. Hálás szívvel köszönöm a felajánlásukat, hiszen egy rendkívül tehetséges fiatalokból álló csapat a Megafon – emelte ki Szabadkai Verita, aki hozzátette, a belvárosi forgatag május 24-én a gyermeknap, június 14-én pedig a Játékfesztivál jegyében folytatódik. Május 24-én többek között a Tarczy-iskola diákjait, június 14-én pedig a Pápai Musical Stúdiót köszönthetjük a színpadon.

Hetyei Olga, a belvárosi forgatag egyik elindítója elmondta, nagyon jó kezdeményezésnek tartja ezt a rendezvényt, hiszen megmozgatja az embereket, s élettel telik meg a sétálóutca, aminek örülnek.

-A tavalyi évben, advent előtt a belvárosi vállalkozók összefogtak, s az önkormányzat támogatásával jöhetett létre ez a belvárosi forgatag. Minden hónapban egy pénteken különböző tematika köré szervezünk programokat, s ilyenkor az üzletek meghosszabbított nyitva tartással, kedvezményekkel, számos finom étellel várják a belvárosba érkezőket – mondta Hetyei Olga.

A Kossuth utcai programsorozat tehát május 24-én folytatódik a gyermeknap jegyében.

 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: