Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
NŐI NAPOZÓ

Te is vennél ilyen adventi naptárat?

Szigeti-Aszódi Szilvia | 2023.11.18.

Egy 300 000 forintba kerülő adventi naptár, ami csoki helyett utazásokat és menő kuponokat rejt.

Advent(ure) Calendar névre hallgat az easyJet fapados légitársaság igen költséges, mégis minden szempontból szuper befektetésnek tűnő akciós karácsonyi naptárja. Ugyan mindössze 12 kis fiókocskából áll, nem 24 ablakot kell kinyitni, viszont annál gazdagabb az ajándékok sora.

295 font az ára, ami körülbelül 300 000 forintnak felel meg, de amit a vásárlók megtalálnak a csomagban, az körülbelül a háromszorosa az elköltött összegnek. Ráadásul a megvásárolt easyJet Adventure Calendar 2023-akból befolyó összeg 50%-a az UNICEF-hez folyik be. Ez azt jelenti, hogy hiába a drága kalendárium, egyrészt jócskán megtérül az ára, másrészt a vásárlók egyúttal az ENSZ gyermekalapját támogatják.

Ami biztos megtalálható a 12 fiók egyikében: 4 páros retúrjegy 1-1 feladott 24 kilós poggyásszal, 75 fontnyi autóbérlési bón, kuponok a járatokra, melyekkel megoldott a fedélzeti étkezés, egyes reptereken a kijelölt lounge-ba való belépés joga, valamint a 150 kalendáriumból 4 darab úgynevezett Golden Ticketet rejt, ami az Iberostar szállodalánccal egyeztetett szállásmegoldást takar, mind a 4 utazáshoz. Vagyis a legszerencsésebbeknek nem lesz a gondja a szálláskereséssel, de főleg a költségekkel nem. Fontos, hogy minden nyereményt fel kell használni 2024-ben, és sajnos csak brit állampolgároknak szól az egész akció.

Hiába a magas árfekvés, a 150 adventi naptár általában 2 óra alatt megtalálja a helyét és ez idén is így történt. Kis túlzással vitték, mint a cukrot.


 • Friss hírünk
  ZENE

  10.000 tagú kórus

  Igaz, hogy a megosztott videó már 12 éve készült és...

  Elolvasom »
  Követés:Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: