Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Téli nyitvatartás a kiállítóhelyeken

Huszár Hajnal | 2022.10.31.

Az előző évekhez hasonlóan november elejétől változik a város kiállítóhelyeinek nyitvatartása. November 1-jén az Esterházy-kastély és a Kékfestő Múzeum 9-től 17 óráig várja a látogatókat, a Zsinagóga és a Pannonia Reformata Múzeum zárva tart.

A téli nyitvatartási rend november 2-tól lép életbe, ekkortól a kastélyban hétfő és kedd kivételével naponta 9-17 óra között fogadják a vendégeket, az utolsó tárlatvezetés 16 órakor indul. 

A Kékfestő Múzeum szerdától, november 2-tól előzetes bejelentkezés alapján látogatható hétfő és kedd kivételével, naponta 9 és 17 óra között. A kiállítóhelyen az utolsó tárlatvezetéshez itt is 16 órakor lehet csatlakozni. A bejelentkezést telefonon, emailben, vagy a múzeum honlapján tehetik meg a vendégek. Ezek az elérhetőségek a múzeum ajtaján és honlapján is elérhetők. A bejelentkezés akár a látogatás napján is megtehető, hiszen a kiállítóhely munkatársai készen állnak az érdeklődők fogadására. 

A Zsinagóga megtekintése szintén előzetes bejelentkezéshez kötött, vasárnap és hétfő a szünnap, az épület és az egykor városunkban élt zsidó családok történetét bemutató kiállítás 9 és 17 óra között tekinthető meg.
A Pannonia Reformata Múzeum nyitvatartása is változik a hónap elejétől. A látogatóközpont keddtől szombatig 9 és 17 óra között fogadja az érdeklődőket.

December végén ünnepi nyitvatartással készülnek a látogatóhelyek, erről később tájékoztatjuk olvasóinkat. 

 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: