Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Teltház a veteránjármű találkozón

Haraszti Gábor | 2024.04.07.

Több mint háromszáz két és négykerekű járművet lehetett ma délelőtt megtekinteni a várkerti nagyparkolóban rendezett veteránjármű kiállításon és börzén. A délelőtt során a régi autók mellett motorok, traktorok, tűzoltóautó, katonai járművek vonultak fel, sőt a Knight Rider sorozatból ismert KITT-et is közelről lehetett megcsodálni.

Az elmúlt közel száz év különféle közlekedési eszközei sorakoztak fel a parkoló területén, ahova ország minden szegletéből érkeztek járművek.

A délelőtt folyamán az érdeklődő nagyközönség bepillantást nyerhetett a stabil motorok történetébe, volt airsoft és offroad bemutató, katonai járművek kiállítása, a Black Jack’s Rockabilly Club West Hungary járművei pedig egy kis amerikai életérzést varázsoltak a helyszínre.

– Évente két alkalommal rendezünk ilyen találkozót, idén ez volt az első – mondta Takács János főszervező. – Az érdeklődés még minket is meglepett, több mint háromszáz járművet tudtunk kiállítani, maximálisan kihasználtuk a rendelkezésre álló területet, sok jelentkezést nem is tudtunk már befogadni. Úgy próbáltuk a programot kialakítani, hogy a család minden tagja megtalálja a számára legjobb kikapcsolódási lehetőséget. Köszönjük a résztvevőknek, hogy eljöttek és az önkormányzatnak, hogy a rendezvénynek helyszínt biztosító három parkolót a rendelkezésünkre bocsájtotta – mondta a szervező, aki hozzátette, KITT mellett az összejövetel különlegessége egy 1931-es nyitott Buick volt, mely Celldömölkről érkezett.

A szervezők a gyerekekről sem feledkeztek meg, volt pedálos moszkvicsozás, motoros oldalkocsikáztatás és ingyenes arcfestés is. Az eseményt Pápa Város Önkormányzata is támogatta, a kiállított darabokat Áldozó Tamás polgármester személyesen is megtekintette.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: