Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Tizenegy dobogós helyezést szereztek a kölyök atléták

Haraszti Gábor | 2023.10.03.

A Pápai Atlétikai Club a Pápai Sport Centrumban rendezte meg a Kölyökből Atléta Program Közép-Dunántúli régiójának őszi, U12-es pályaversenyét. Az egyéni megmérettetésen közel 90-en álltak rajtvonal mögé.

A Kölyök Atlétikai Program egyik fő jellemzője, hogy az atlétika, mint alapsportág szakágain keresztül elsősorban a minden sportágat meghatározó futás, ugrás, dobás mozgások helyes végrehajtásának elsajátítására törekszik. Pápán is több mozgásformával ismerkedhettek a gyerekek, a versenyszámok között síkfutás, távolugrás, kalapácsvetés, magasugrás és gátfutás szerepelt.

A pápai egyesület sportolói nagyon ügyesen versenyeztek, több dobogós helyezést értek el. 50 méteres síkfutásban Peidl Ábel, 150 gáton Császár Kolos végzett az első helyen. 1200 méteres síkfutásban Wölfinger Ákos második, Lovas Barna harmadik helyen ért célba. Távolugrásban Peidl Ábelt a dobogó harmadik fokára szólították, magasugás számban Császár Kolos a második, Lovas Barna a harmadik pozíciót szerezte meg. A gumikalapács-vetésben négy dobogós helyet sikerült a pápaiaknak megszerezni, Szekér Elena első-, Németh Fanni és Kádár Koppány második-, Császár Vilmos harmadik helyen fejezte be a hazai versenyt.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: