Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Több ezren a Kossuth utcán szilveszter éjszakáján

Huszár Hajnal | 2024.01.01.

Fergeteges hangulatú utcabulival köszöntötték a pápaiak a 2024-es esztendőt. A Kossuth utcára szervezett szilveszteri mulatság óriási tömeget vonzott, az ünneplők vidám hangulatban, táncolva, énekelve léptek át az új évbe.

Dj. Béci nem sokkal 21 óra előtt indította a lemezjátszót, ekkora már népes közönség gyűlt össze az áruház előtti területen. Sokan mókás fejdíszt viseltek, mások színes parókában érkeztek, de maszkos ünneplők is szép számmal akadtak a tömegben.

A legismertebb könnyűzenei slágerek hamar táncra buzdították az ünneplőket és hatalmas táncparketté vált a sétálóutca. Baráti társaságok, ismerősök, családok töltötték vidám beszélgetéssel, jókedvű poharazgatással és önfeledt tánccal az év utolsó éjszakáját. 

Nagy volt az érdeklődés a tombolasorsolás iránt is, többszáz nyereményszelvény fogyott el, a 23 és hajnali 1 órakor tartott sorsoláson pedig minden ajándék gazdára lelt, melyet a belvárosi üzletek ajánlottak fel. A tombolából befolyt bevétel jótékony célt szolgál – a Sérült Gyermekek Egészséges Neveléséért Alapítvány számára ajánlották fel a szervezők -, sokan ennek a nemes kezdeményezésnek a támogatására vásárolták meg a szelvényeket.

Az éjféli harangszóval felcsendülő Himnusz pár percnyi megilletődöttséget varázsolt a sétálóutcába, ahol ekkorra már ezernél is többen voltak és a tűzijáték színes, csillogó fényeit ámulattal nézték végig a vendégek.

A kora hajnalig tartó szilveszteri mulatságot tavaszhoz illő enyhe idő kísérte és még a hajnalra ígért nagy zápor is megvárta a buli végét.

 

 


 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: