Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Több százan korcsolyáztak a szombat éjszakában

Pintér-Papp Eszter | 2024.01.21.

A Magyar Jégkorong Szövetség az idei évben is meghirdette a Jégpályák Éjszakája című, évek óta nagy népszerűségnek örvendő programsorozatot. A kezdeményezéshez országszerte több tucat korcsolyapálya csatlakozott, köztük a Pápai Jégpálya is.

Az Esterházy-kastély udvarán, az ország egyik leghangulatosabb jégpályáján már szombaton délelőtt nagy volt a nyüzsgés. Poráczky Tünde, az Esterházy-kastély szakmai vezetője a Médiacentrumnak elmondta, a délelőtt folyamán több turnusban korcsolyaoktatást tartottak a jégpályán. Minden turnus megtelt, sokan voltak, akik első lépéseiket tették meg a jégen, de olyanok is voltak szép számmal, akik már a korábbi oktatási alkalmakon is részt vettek.

Délután aztán, a már megszokott turnusok után, 20.30 perckor kezdetét vette az éjszakába nyúló jeges buli. Már jóval a nyitás előtt hosszú sor állt az Esterházy-kastély udvarán, gyerekek, fiatalok és kicsit régebb óta fiatalok várták, hogy jégre léphessenek ezen a különleges alkalmon.

Már a program kezdetétől nagyon sokan rótták a köröket a színes fényekbe vont pályán és a pálya körül is mindenhol vidáman beszélgető emberekkel találkoztunk. A jó hangulatért és a korcsolyázásra csábító zenékért Dj Béci volt a felelős.

A Jégpályák Éjszakájának pápai programján egészen 24 óráig volt lehetőség korcsolyázni. A rendezvény iránt nagy volt az érdeklődés, a szombati nap 3 turnusában összesen 616-an szálltak jégre az Esterházy-kastély udvarán.  

     

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: