Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Több százan pattantak nyeregbe

Pintér-Papp Eszter | 2024.06.15.

A régi játékfesztiválok hagyományait elevenítette fel a pápai motoros közösség a 32. Pápai Játékfesztivál szombat délutánján.

A Pattanj nyeregbe! című program ötlete Fedur Rolandtól származik, akit a Motoros Mikulások kezdeményezés szervezőjeként ismerhetnek a pápaiak.

Fedur Roland a Médiacentrum kérdésére elmondta, még jól emlékezett gyermekkora játékfesztiváljaira, amikor ámulattal csodálta a motoros felvonulásokat. Ezért gondolta úgy, hogy feleleveníti ezt a korábban rendkívül népszerű programot. Ötletével megkereste a Játékfesztivál szervezőit, akik első szóra támogatták az ötletet, így hosszú évek kihagyása után ma ismét motoros felvonulás színesítette a pápaiak kedvelt nagyrendezvényének programját.

Az Erzsébet ligetben, a színházépület mellett kora délután több száz motoros gyűlt össze, innen indultak el a város lakótelepeit bejáró felvonulásra. A felvonulás után a színházépület parkolójába visszatérve kezdődött a motoros találkozó, ahol a kétkerekűek szerelmesei megcsodálhatták a motorokat, sőt, aki szeretett volna, nyeregbe is pattanhatott.

A rendezvényen a kiváló zenékről Sólyom Ármin gondoskodott.  

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: