Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Továbbra is veretlen idén a Perutz FC

Haraszti Gábor | 2024.03.24.

A Veszprém vármegyei labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában a Perutz FC Sümegre látogatott. A pápaiak idegenben is folytatták jó sorozatukat, hiszen három ponttal tértek haza.

Sümeg VSE – Perutz FC 1-2 (1-1) Gsz.: Szakonyi ill. Nagy K. 2

Vendég szempontból jól kezdődött a mérkőzés, hiszen már a 4. percben egy beadás után Nagy Krisztián megszerezte a vezetést. Az első félidő hajrájában egy tizenegyesből egyenlítettek a hazaiak, 1-1 állt az eredményjelzőn a szünetben. A 79.percben egy védelmi hibát ismét Nagy Krisztián használt ki, kialakítva az 1-2-es végeredményt.

Kun-Szabó Attila: Jól kezdtük a mérkőzést, aztán átvettük az ellenfél játékstílusát, ami miatt kiegyenlített a Sümeg. A szünetről más felfogásban tértünk vissza a pályára és a széltől támogatva kis szerencsével be tudtuk gyűjteni a három pontot.

Perutz FC: Présing – Rozman, Erdősi, Nagy B., Szalai (Császár 76.)– Mogyorósi, Cser (Farkas 87.), Nagy D. – Nagy K., Hauser (Mikóczi 90.), Varga B. (Gajdosi 46.).

A Perutz FC a következő fordulóban – március 29-én pénteken 16:30-tól – a Gyulafirátótot látja vendégül. A belépés ingyenes.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: